Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Politica ABC Dance PDF Print E-mail

Termeni si conditii ABC Dance, cursuri de instruire dans sportiv.

Iti doresti sa inveti sa dansezi si in acelasi timp sa te si amuzi?
ABC Dance, reprezentata prin Nastai Adriana pfa va ofera aceasta posibilitate in cadrul serviciilor sale de instruire (Cursuri de dans sportiv) in orasul Brasov.
Pentru ca dorim sa avem o colaborare cat mai buna, va prezentam mai jos Termenii si Conditiile Scolii de dans ABC Dance din Brasov:
1). Daca nu mai puteti sa ajungeti la cursuri din diferite motive este posibil sa cedati locul unui prieten, amic, ruda, cunostinta, coleg, etc (numai in primele 7 zile calendaristice de la data la care a inceput modulul pentru care v-ati inscris la curs cursul).
2). Contravaloarea cursului achitat poate fi restituita numai daca suntem anuntati in scris, in prima saptamana in care care ar fi trebuit sa frecventati cursul, urmand sa vi se calculeze si sa vi se retina suma datorata pentru sedintele de dans la care ati participat.
3). La o saptamana dupa data inscrierii cursantului, indiferent daca persoana in cauza s-a prezentat sau nu la cursuri, contravaloarea achitata nu se va mai restitui si nu va putea fi considerata drept plata in avans pentru alte grupe viitoare.
4). Pentru sedintele private, anularea si reprogramarea unei sedinte se va face cu cel putin 12 de ore inainte, in caz contrar, sedinta se considera efectuata.
5). Taxa de instruire in cadrul cursului de dans sportiv se achita lunar, in primele 15 zile ale lunii in curs. In cazul in care taxa nu a fost achitata pana la sfarsitul lunii in curs, dupa prima sedinta din luna urmatoare celei neachitate, ABC Dance isi rezerva dreptul de a publica in cadrul www.abcdance.ro o lista cu numele persoanei / persoanelor care nu si-au achitat taxa si cuantumul sumei datorate. Publicarea acestor date va fi facuta in cadrul sectiunii Taxe neachitate. Stergerea numelui din aceasta lista se va putea face de indata ce cursantul si-a achitat suma restanta fata de ABC Dance.
6). ABC Dance isi rezerva dreptul sa foloseasca materialele si sa le publice pe www.abcdance.ro (foto & video) realizate la lectiile deschise cu parintii, la spectacolele la care participa cursantii sai, la cursuri ori la evenimentele la care participa in calitate de invitat pentru a dansa sau pentru a oferi servicii de instruire.
7). Fiecare cursant (sedinte de grup sau particulare) declara pe propria raspundere ca este sanatos din punct de vedere fizic si apt pentru a urma cursul de dans. Pentru evitarea accidentarilor, va recomandam ajungeti la prima parte a sedintei, cea in care efectuam exercitii de intindere si incalzire a musculaturii.
8). Prin inscrierea la cursurile noastre fiecare participant declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu regulamentul Scolii de dans ABC Dance.
9). ABC Dance isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Ultima actualizare acestei pagini a fost facuta la 28.01.2011