Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Vacanta de iarna 2010 - 2011 PDF Print E-mail
In perioada 23 Decembrie 2010 - 04 Ianuarie 2011 cursantii scolii de dans ABC Dance Brasov sunt in vacanta si il asteapta pe Mos Craciun sa le puna sub brad cadourile binemeritate.

Pe pasionatii de dans sportiv ii asteptam incepand cu ziua de Miercuri, 05 Ianuarie 2011 la sala de dans din Str. Mihai Viteazul nr. 100 - Brasov, pentru un an mai bun, plin de impliniri si in pasi de dans.
Pentru relatii privind desfasurarea cursurilor de dans, adulti si copii, va rugam accesati sectiunea Orar cursuri.

Sarbatori fericite si La Multi Ani!
ABC Dance
 
Programul cursurilor de dans pentru copii & adulti (incepatori si intermediari) PDF Print E-mail

Incepand cu 03 Octombrie 2016, inscrierile pentru grupele de incepatori se fac fie prin e-mail, precizandu-se numele viitorului cursant, varsta si un numar de telefon de contact (e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), fie telefonic.

Programul cursurilor de dans sportiv ale ABC Dance Brasov va fi urmatorul incepand cu 01.10.2016 si pana in 30.06.2017:

LUNEA
:

- sala 2: 15:00 - 15:55 - grupa incepatori copii din cadrul Afterschool al scolii, categorie de varsta 7 - 12 ani;
- sala 1: 16:00 - 16:55 - grupa incepatori copii, categorie de varsta: 7 - 12 ani;
- sala 1: 17:00 - 17:55 - grupa incepatori copii, categorie de varsta 4 - 7 ani;
- sala 2: 18:00 - 18:55 -  grupa intermediari copii, categorie de varsta 4 - 7 ani;
Grupa adulti:
- ora 19:00 - 20:30 - adulti incepatori

MIERCUREA:

- sala 2: 16:00 - 16:55 - grupa incepatori copii, categorie de varsta: 7 - 12 ani;
- sala 1: 17:00 - 17:55 - grupa incepatori copii, categorie de varsta 4 - 8 ani;
- sala 2: 18:00 - 18:55 -  grupa intermediari copii, categorie de varsta 4 - 8 ani;
Grupe adulti:
- ora 19:00 - 20:30 -  adulti incepatori

 

Read more...
 
Inscrieri pt curs de dans pentru adulti, incepatori PDF Print E-mail

Scoala de dans sportiv ABC Dance Brasov are placerea sa va invite la cursurile de dans, modul incepatori adulti.

Tarif: 70 lei / persoana / luna. Inscrierile pentru grupele de incepatori se fac fie prin e-mail, precizandu-se numele, varsta si un numar de telefon de contact (e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), fie telefonic. Programul cursurilor de dans sportiv ale ABC Dance Brasov pentru adulti incepatori va fi urmatorul: lunea si miercurea: 18:00 - 19:20 sau 19:30 - 20:50.

Read more...
 
Cursuri de dans pentru miri - locatie : Brasov PDF Print E-mail
A inceput sezonul nuntilor...veti fi miri, nasi sau simpli invitati la o nunta....Ca miri insa, o data cu detaliile nuntii, va apropiati tot mai mult de ziua cea mare in care va trebui sa deschideti nunta cu valsul mirilor...
Scoala de dans ABC Dance Brasov a inceput inscrierile pentru cursurile de dans pentru miri, nasi sau simpli doritori sa invete aceste dansuri.
Cursurile de dans pentru viitori miri vizeaza dansuri strict pentru nunta: valsul de deschidere (Vals Vienez), Tango, precum si cateva dansuri populare, functie de dorinta fiecarei grupe de a aborda astfel de dansuri (Brasoveanca, Sarba, Hora, Hora in 2, Ciobanasul, Breaza).

Durata unei sedinte: 55 minute
Interval orar:  dupa disponibilitatea cursantilor
Locatie: Brasov, in incinta Scolii Generale nr 15 din Str. Mihai Viteazul nr 100.
Tarif: 60 lei / cuplu / sedinta, achitabili la fiecare final de sedinta.
Read more...
 
ABC Dance... PDF Print E-mail

Intotdeauna ti-ai dorit sa inveti sa dansezi? De ce sa nu faci primii pasi cu ABC Dance, la fel cum ai invatat si ABCDarul?

Copil sau adult, novice in dans, doritor de miscare combinata cu distractie sau chiar cunoscator ale dansurilor sportive, in oricare dintre categorii v-ati regasi, atunci ati gasit locul ideal pentru a invata sa dansati!

Dansul este un mijloc amuzant de a face miscare, de a invata ceva nou si folositor si este practicabil indiferent de varsta.   Fiind o activitate fizica in primul rand dansul sportiv presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob – o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora). Exista beneficii aduse aparatului locomotor, dezvoltand postura si mobilitatea practicantilor acestui sport.

Si nu te gandi ca ai avea 2 picioare stangi... la ABC Dance putem rezolva acest aspect. Cel mai greu lucru va fi sa faci primul pas pe usa, ca sa vii la ABC Dance!

Cele 5 dansuri standard abordate la ABC Dance sunt: Valsul lent, Tango, Vals vienez, Quick step si Slow fox. Cunoscute pentru miscarile energice si ample de solduri , pentru latura senzuala, cele 5 dansurile latino-americane abordate la ABC Dance sunt foarte populare in zilele noastre, in toata lumea: Samba, Cha-cha, Rumba, Jive si Passo doble. Mai multe detalii: AICI.

ABC Dance
va propune si un modul de dans predat in limba engleza, adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Mai multe detalii: AICI.

Pentru viitorii miri
, oferim servicii personalizate de lectii de dans pentru ziua cea mare. In cadrul orelor de dans particulare, va putem realiza o coregrafie si indruma in alegerea melodiei de deschidere pentru valsul mirilor, cu garantia ca in ziua nuntii va veti impresiona invitatii. Mai multe detalii: AICI.

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3