Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Cursuri de dans in sala noua - debut Ianuarie 2016! PDF Print E-mail
Noua noastra sala de dans va fi in curand gata (Ianuarie 2016 ) , insa noi continuam inscrierile pt cursurile de dans, adulti si copii !
Dotarile salii noi
- oglinzi;
- dusuri;
- vestiare de fete si baieti;
- sala cu capacitate de 30-40 persoane si ring de dans generos;
- incalzire centrala;
- intrare separata de incinta scolii;
- locuri de parcare gratuite langa sala de dans;
- inaugurare : toamna 2015!
Tarife 2016:
- copii: 55 lei / luna / copil (fratii si surorile beneficiaza de 5 lei reducere / copil). La copii se va tine cont la tarif in luna urmatoare daca copilul a fost bolnav si a lipsit in timpul lunii in curs.
- adulti: 70 lei / luna / persoana.
Frecventa: 2 sedinte / saptamana.
Durata sedintei de dans: 55 minute copii, 85 minute adulti.
Read more...
 
Inscrieri MARTIE 2015 pentru cursurile de dans copii si adulti INCEPATORI PDF Print E-mail
Scoala de dans ABC Dance Brasov anunta debutul inscrierilor pentru cursurile de dans sportiv pentru copii si adulti.
Cursurile de dans vor fi reluate din  02 Martie 2015 (copiii si adultii). Tarife:
- copii: 55 lei / luna / copil; fratii si surorile beneficiaza de 5 lei reducere fiecare;
- adulti: 70 lei / luna / persoana (program cursuri incepatori adulti lunea si miercurea: grupa 1: ora 18:19:30 si grupa 2: 19:30 - 21:00).
Read more...
 
Cursuri dans incepatori copii si adulti - ABC Dance Brasov 2015 PDF Print E-mail
             Curs dans Brasov 2015, Club dansuri Brasov, Dansuri incepatori Brasov, Curs de dans copii, Curs dans adulti incepatori, Scoala dansuri in Brasov, Dansuri pentru incepatori in Brasov, Curs dans sportiv copii adulti 2015
 
Spectacole & Lectii deschise la scoala de dans ABC Dance Brasov PDF Print E-mail
A mai trecut un an si deja scoala noastra implineste 5 ani de la infiintare. Suntem inca mici, dar promitem sa crestem repede Laughing
Fiind sfarsit de an, asa cum i-am obisnuit pe parinti, este perioada lectiilor deschise in care micutilor nostri dansatori le-a venit randul sa arate cum stiu ei mai bine dansurile invatate.
Lectiile deschise au debutat in 25 mai 2011, cu grupa de incepatori 4-6 ani. Micutii au fost adorabili, initial au plututit emotiile in aer, insa ne-am obisnuit repede cu aplauze iar spre final chiar incepuse sa le placa.
Un alt eveniment important pentru noi a fost participarea in data de 31 mai 2011 cu 4 perechi la spectacolul organizat de Scoala Generala nr 15 pe scena Centrului Cultural Reduta, unde perechile noastre au dansat Tango, Rumba si Twist.
Read more...
 
19, 20 Ianuarie 2011 - Team Building cu Medochemie Ltd Reprezentanta PDF Print E-mail
In 19 si 20 Ianuarie 2011 am avut placerea sa cunoastem 39 dintre angajatii Medochemie Ltd Reprezentanta aflati intr-un team building la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov si pentru care am fost solicitati sa pregatim un mini-curs de dans.
Sala de conferinte Topaz s-a dovedit a fi ideala pentru cei dornici sa invete niste pasi de dans intr-o atmosfera degajata.
Prima zi a fost destinata pasilor de Tango, Mambo iar seara am incheiat-o dansand Meneaito. S-au dovedit a fi niste cursanti foarte ambitiosi, priceputi si dornici de miscare...
Cea de-a doua intalnire a fost ceva mai ritmata, incepand seara cu o Bossa Nova, am accelerat cu Rock'n'Roll si pentru ca unii au mai ramas inca in picioare si nu dezertat, am incheiat cea de-a doua seara cu o Polka...
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 2 of 3