Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Noutati
Spectacole & Lectii deschise la scoala de dans ABC Dance Brasov PDF Print E-mail
A mai trecut un an si deja scoala noastra implineste 5 ani de la infiintare. Suntem inca mici, dar promitem sa crestem repede Laughing
Fiind sfarsit de an, asa cum i-am obisnuit pe parinti, este perioada lectiilor deschise in care micutilor nostri dansatori le-a venit randul sa arate cum stiu ei mai bine dansurile invatate.
Lectiile deschise au debutat in 25 mai 2011, cu grupa de incepatori 4-6 ani. Micutii au fost adorabili, initial au plututit emotiile in aer, insa ne-am obisnuit repede cu aplauze iar spre final chiar incepuse sa le placa.
Un alt eveniment important pentru noi a fost participarea in data de 31 mai 2011 cu 4 perechi la spectacolul organizat de Scoala Generala nr 15 pe scena Centrului Cultural Reduta, unde perechile noastre au dansat Tango, Rumba si Twist.
Sirul lectiilor deschise a continuat cu data de 2 iunie 2011, cand grupa de intermediari, 5-7 ani ne-au incantat cu dansuri sportive precum Vals lent, Tango, Rumba, Samba si inca cateva mici surprize pt parinti. Emotiile nu au mai fost atat de mari, caci deja noi suntem obisnuiti cu aplauzele, camerele video si foto.
Nu in ultimul rand, in 8 iunie 2011 urmeaza sa isi demonstreze talentul si grupa de intermediari 7-12 ani, care s-a dovedit a fi grupa cea mai numeroasa si cu performantele cele mai multe pana in prezent.
vom reveni in urmatoarele saptamani cu filmarile si albume foto pentru fiecare eveniment in parte.
Pe aceasta cale, ABC Dance doreste sa multumeasca parintilor pentru implicarea in aceasta activitate extra scolara a copiilor, fara ajutorul si constiinciozitatea lor copiii nu ar fi progresat atat de mult in timp atat de scurt!
Cursurile scolii noastre de dans vor continua pana in Iulie 2011 inclusiv, urmand ca in luna August sa avem o binemeritata vacanta, in urma careia vom reveni cu forte proaspete din Septembrie 2011.

Cu consideratie,
ABC Dance
instructor Adriana Nastai - 0723.88 55 47