Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Noutati
Concurs international de dans sportiv la Brasov ! PDF Print E-mail
Intre 1 si 3 Octombrie 2010, Sala Sporturilor din orasul Brasov va gazdui un important eveniment in lumea dansului sportiv, concursul international Transylvania Grand Prix. La eveniment vor participa sportivi din peste 20 de tari, competitia se va desfasura in 3 zile succesive, la inceputul lunii Octombrie.
Invitata de onoare la acest eveniment este Hanna Kartunnen din Finlanda, pe care vom avea deosebita placere sa o vedem performand live duminica, 3 octombrie.

Programul si tarifele pentru biletele de intrare le puteti gasi in randurile de mai jos:
Read more...
 
In pasi de dans... PDF Print E-mail
Au trecut si emotiile lectiilor deschise cu parintii. Asa ne place sa le numim, pentru ca si parintii dansatorilor nostri au fost implicati in aceste ocazii.
Prezenti in proportie de 90%, copiii nostri au abordat o atitudine cat se poate de serioasa, acordand atentie tuturor indicatiilor primite la cursurile de dans.
Ne-a parut rau ca grupele nu au fost complete, ca dupa atatea saptamani de munca, pe doi dintre copilasi i-a atins varsatul de vant. Insa si acestia isi vor primi diplomele, pentru ca le merita cu prisosinta iar parintii, stim noi Smile, au tras mereu cu ochiul in sala in timpul orelor de dans.
Read more...
 
Lectie deschisa, grupa incepatori, 4-6 ani PDF Print E-mail

Scoala de dans sportiv ABC Dance Brasov are placerea ca in data de 14 iunie 2010 sa invite parintii copiilor de la grupa de incepatori, varsta 4-6 ani la o lectie deschisa de dans.

Ora de incepere: 17:00; durata lectiei: 90 minute.

Locatie: Str. Mihai Viteazul, nr 100, in incinta Scolii Generale nr 15, Brasov (in sala de antrenamente).

Dansuri abordate: Vals lent, Tango, Vals vienez, Rumba, Passo Doble, Cha Cha + un dans surpriza!

Read more...
 
Lectie deschisa, grupa incepatori, 7-11 ani PDF Print E-mail

Scoala de dans sportiv ABC Dance Brasov are placerea ca in data de 7 iunie 2010 sa invite parintii copiilor de la grupa de incepatori, varsta 7-11 ani la o lectie deschisa de dans.

Ora de incepere: 16:00; durata lectiei: 90 minute.

Locatie: Str. Mihai Viteazul, nr 100, in incinta Scolii Generale nr 15, Brasov (in sala de antrenamente).

Dansuri abordate: Vals lent, Tango, Vals vienez, Cha Cha + un dans surpriza!

Read more...
 
Curs de dans pentru copii pe perioada vacantei de vara PDF Print E-mail
Scoala de dans sportiv ABC Dance din Brasov are placerea de a-i invita pe copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 12 ani la cursurile de dans organizate pe perioada vacantei de vara, care vor avea loc intre 14.06.2010 si 31.07.2010.

Pe parcursul acestui curs, copiii vor avea posibilitatea de a invata urmatoarele 5 dansuri (nivel incepator): Vals lent, Tango, Cha cha, Rumba si Polka.

La ultima sedinta a cursului de dans, micutii vor sustine o mica reprezentatie in fata parintilor si li se va inmana o diploma de absolvire a cursului de vara, sedinta incheindu-se cu dans, bunavoie si o mini-discoteca pentru toti iubitorii de dans.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8