Hai la dans! Print

Curs nou cu incepere din 05.10.2020!

Iti place muzica? Ai vrea sa inveti sa dansezi? Esti mai priceput sau nepriceput la dans? Sau poate nu prea ai prieteni si vrei sa iti faci? Poate vrei o activitate de 2 ori / saptamana care sa implice miscare, dans, voie buna, transpiratie, hidratare, 2 instructori care sa iti spuna ca nu ai calcat cu piciorul potrivit si sa nu prinzi ura pe ei pt asta? Sau poate vrei sa calci sau sa fi calcat pe picioare si nu gasesti scuza potrivita? Te poti lipsi lunar de 80 lei (adultii) / 60 lei (copiii) ca sa iti faci si tie o placere si sa iti ocupi timpul productiv cu un hobby? 
Atunci lasa net-ul si hai la noi la cursuri !! Aici te conectezi la realitate, nu la cea virtuala, aici auzi muzica in urechi, nu de pe telefon. 
Suntem siguri ca esti expert in vals, tango, rumba, cha cha, samba, rock'n'roll sau mambo, dar totusi nu ti-ar strica sa te perfectezi constant la cursurile noastre! 
Avem si cu ce ne lauda! 
O sala mare de 19 metri pe lungime, numai buna sa fugi de noi repede daca gresesti pasii. Oglinzi (curand) in care sa iti vezi spatele obosit de la munca de birou.
Vestiare baieti / fete.
Dusuri.
Incalzire centrala.
Locuri de parcare gratuite.
Instructor: fata si baiat, cu plamani buni si cu un zambet larg, chiar daca esti pe langa dans in vreo zi.
Mai pe scurt: avem di toate!
Muzica si dansul le asiguram noi ! Masa la final de curs!
10 ani de ghinion daca ai citit pana aici si nu ai de gand sa vii la dansuri :))

Pe scurt: ultimele zile de inscrieri! Cum adica la ce? La dansuri !

Cand? Lunea si miercurea! Copii varsta: 7-14 ani: ora 16 - 17 (60 lei / luna). Copii varsta 4-6 ani - 17 - 18 (60 lei / luna). Adultii : ora 19:00 - 20:30 (80 lei / luna).

Cursurile debuteaza din 5 Octombrie 2020 !
Relatii si inscrieri: 0723.885547.
Hai la dans si voie buna!
Cine partikipa?