Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Dansuri pentru miri PDF Print E-mail

Felicitari, v-ati decis sa va casatoriti ! Sunteti doi, un El si o Ea, doua lumi diferite care se contopesc intr-un moment unic - Nunta. Ati rezervat sala, aveti nasii, ati tiparit invitatiile, ati stabilit detaliile audio-foto-video ... dar ce va faceti cand va trebui, ca sot si sotie, sa deschideti dansul pe ring? Va fi Valsul mirilor? Va fi un Tango? Sau va e teama ca mai mult de un blues simplu, dansat de pe un picior pe altul, nu v-ati descurca si atunci e mai bine sa va rezumati la atata, ca multe alte perechi de miri?

Dar de ce sa faceti asa? De ce sa nu va pregatiti dansul de deschidere cu aceeasi grija cu care v-ati ales invitatiile, florile sau muzica?

Pentru viitorii miri incepatori in tainele dansului, ABC Dance ofera lectii de dans particulare pentru ziua cea mare. In cadrul sedintelor private, va putem realiza o coregrafie si indruma in alegerea melodiei potrivite pentru valsul mirilor sau un alt dans pentru deschiderea nuntii, cu garantia ca in ziua nuntii va veti impresiona invitatii si veti smulge aplauze din fiecare colt al salii.

Fie ca alegeti nemuritorul Vals Vienez sau un Tango, o Rumba, un Mambo sau un Vals Lent, dansul de deschidere poate deveni unul din cele mai memorabile momente ale nuntii Dvs. Valsul Vienez, cea mai frecventa alegere, nu este un dans greu, este un dans frumos si elegant ce poate fi invatat rapid avand la dispozitie un instructor personal.

Unul din avantajele lectiilor private este ca veti fi doar voi 2 si cu instructorul in sala de dans. Nu este obligatoriu sa aveti aleasa melodia de deschidere, va putem ajuta noi sa gasiti melodia perfecta!

Instructorii nostri sunt experimentati si au rabdarea necesara pentru a explica in detaliu figurile de dans alese de Dvs, ce urmeaza sa le puneti in practica pe parcursul lectiilor de dans.

Odata figurile de dans stabilite, instructorul care va coordoneaza dansul de deschidere pentru nunta, va redacta pentru fiecare dintre miri un material detaliat si pe intelesul Dvs, cu succesiunea figurilor de dans, de la primul pas, pana la reverenta finala, pentru a putea exersa si singuri, separat de lectiile particulare, pentru aprofundarea miscarilor. La cerere, puteti fi filmati pentru a vedea progresele si a avea acces oricand la vizionarea dansului si succesiunea figurilor pe muzica.

Lectiile sunt disponibile in urma unei programari prealabile. Este de preferat sa ne contactati cu cel putin 3 - 6 saptamani inainte de nunta, pentru a avea suficient timp sa aprofundati dansul ales, cel putin o data sau de 2 ori / saptamana.

Dansurile sunt la alegerea mirilor, existand posibilitatea de a aborda si cateva din principalele dansuri populare romanesti, specifice la o nunta.

Tarife / pachete / cuplu  (Tarife valabile pentru rezervarile realizate pana la 01.07.2017 pentru nuntile din 2017).
30 min de consultanta (inclusiv schimbul de e-mailuri pentru sugestii): GRATUITE
1 sedinta: 75 lei;
5 sedinte: 360 lei;
10 sedinte: 720 lei.

Sedinta efectuta la localul de nunta al viitorilor miri se tarifeaza cu 100 lei / sedinta (sedinta de 55 minute).

Regulile ABC Dance
:
-  o sedinta de dans are 55 de minute;
- anularea si reprogramarea unei sedinte se va face cu cel putin 24 de ore inainte, in caz contrar, sedinta se considera efectuata;
- plata sedintelor se va face in avans pentru primele 3 sedinte, la prima intalnire;
- ABC Dance isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.