Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Dansuri pentru copii PDF Print E-mail

Cui se adreseaza aceste cursuri?
Copiilor intre 4 si 14 ani.

Ce va invata copilul meu la aceste cursuri de dans?
Cele 10 dansuri de societate & latino-americane: Vals lent, Tango, Vals vienez, Quick step, Slow fox, precum si Samba, Cha-cha, Rumba, Jive si Passo doble.
Mai multe detalii despre fiecare dans in parte puteti afla sectiunea Cele 10 dansuri.

Cat dureaza cursul?
Fiecare modul are o durata minima de 3 luni.
Tarif - 55 lei / luna, frecventa: 2 sedinte/saptamana. Durata unei sedinte: 55 minute.

Ce se intampla dupa fiecare modul?
Copilul avanseaza la urmatoarea grupa, corespunzatoare nivelului la care se afla si varstei.

Unde ar trebui sa imi las copilul si de unde sa il iau la final de lectie?
Este de preferat ca, din motive de siguranta, toti copiii cu varsta sub 14 ani inclusiv sa fie insotiti pana in sala in care se desfasoara cursurile de dans si colectati la final de lectie.
ABC Dance isi asuma raspunderea pentru siguranta copiilor doar din momentul in care copilul a ajuns in siguranta in sala de curs si pana la momentul in care lectia a luat sfarsit.

Ce imbracaminte ar trebui sa poarte copilul meu?
O imbracaminte cat mai lejera si adecvata activitatilor fizice ce urmeaza a fi intreprinse in cadrul cursului de dans. Cursul de dans include si o incalzire la inceput de lectie, fapt pentru care este recomandabil ca micutii Dvs sa poarte haine cat mai lejere si de natura sa favorizeze ca transpiratia sa fie absorbita pe parcurs, fara ca micutul sa ramana cu spatele umed pe durata lectiei de dans.

Incaltaminte

Achizitonarea de incaltaminte specifica dansului sportiv nu este obligatorie in primele luni de curs. Singura obligativitate se refera la faptul ca incaltamintea cu care copilul va dansa, nu trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care copilul merge pe strada. Incaltamintea trebuie sa fie curata, pentru a mentine curatenia in sala de curs, precum si din motive sanitare. Aceasta incaltaminte trebuie sa fie confortabila pentru copil, cu o talpa flexibila si nu rigida, pentru a-i permite copilului sa execute figurile de dans in maniera in care ii sunt explicate si cerute.
Pentru o comanda de pantofi de dans, va rugam adresati-va instructorului de dans sau vizitati sectiunea Linkuri utile - Pantofi de dans.

Cum trebuie sa aranjez parul copilului?
Este de preferat ca parul sa fie prins si sa nu intre in ochi pentru a nu incomoda si distrage atentia copilului.
Parul de lungime scurta trebuie aranjat in asa fel incat sa nu incomodeze vazul copilului.
Fie ca este vorba de o fetita, fie ca este vorba de un baietel, instructorul de dans trebuie sa vada fata copilului si gatul, pentru a-l corecta sa adopte pozitia corespunzatoare dansului respectiv.

Poate copilul bea sau manca pe durata lectiei de dans?

Copiii sunt liberi sa consume lichide din recipiente corespunzatoare.
Consumul hranei este interzis pe durata lectiilor de dans, exceptie facand situatia in care copilul trebuie sa urmeze un tratament medicamentos ce necesita consumul de hrana la anumite intervale orare.

Pot asista parintii la lectiile de dans?
Parintii sau rudele apropiate ale copiilor vor fi invitati sa asiste, daca doresc, la o lectie deschisa, lectie ce va avea regim de lectie normala pentru copii, si nu de spectacol.
Parintii sunt rugati sa nu insiste in legatura cu prezenta la alte lectii, in afara de lectia deschisa, care va fi anuntata din timp de catre ABC Dance.
In ce priveste spectacolele, si acestea vor fi anuntate din timp parintilor si rudelor copiilor.

Exista locuri de parcare in vecinatate?
Da, locurile de parcare se afla la o distanta 15 m de intrarea in sala de repetitii si parcarea este GRATUITA.

Speram ca v-am raspuns la majoritatea intrebarilor ce le-ati fi putut avea in ceea ce priveste cursurile de dans pentru copii. Daca nu gasiti raspunsul la una din intrebarile Dvs la aceasta sectiune, va rugam contactati-ne.
Date de contact: instructor Adriana Nastai
Telefon: 0723.885547

Ultima actualizare a acestei pagini a fost realizata in data de 10.02.2011