Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

Dansuri pentru adulti PDF Print E-mail

Cui se adreseaza aceste cursuri?
Persoanelor cu varste intre intre 15 si 99 ani, dornice de a invata ceva nou, de miscare si distractie.

Ce voi invata la aceste cursuri?

Cele 10 dansuri de societate & latino-americane, insa pe langa acestea, la preferintele cursantilor, vom elimina din dansurile care poate nu reprezinta interes pt ei (Passo Doble, Slow Fox - fiind foarte grele) si vom adauga dansuri actuale precum: Mambo, Salsa, Rock'n'Roll, Bossa Nova, Polka. Cele 10 dansuri clasice sunt : Vals lent, Tango, Vals vienez, Quick step, Slow fox, precum si Samba, Cha-cha, Rumba, Jive si Passo doble.
Mai multe detalii despre fiecare dans in parte puteti afla dand click pe fiecare dans de mai sus sau vizitand sectiunea Cele 10 dansuri.

Cat dureaza cursul si ce doratari are sala de dans?

Fiecare modul are o durata minima de 3 luni.  Tarif: 75 lei / luna. Frecventa: 2 sedinte / saptamana. Dotari sala: 19 mentri lungime de sala, oglinzi, vestiare, dusuri, anexe, intrare separata de corpul cladirii de scoala.

Nu am mai dansat niciodata - este vreo problema?

Nu este nicio problema, acesta este si scopul cursurilor la ABC Dance: sa invatam sa dansam!

Eu nu am ureche muzicala...

Convinge-te daca este asa si dupa ce urmezi cursurile scolii ABC Dance!

Ce fac daca nu "prind" unul sau mai multe dansuri?

Fiecare dans are partea sa de dificultate, dar asta nu inseamna ca ne vom lasa cursantii sa renunte. Cu rabdare si atentie la indicatiile instructorului de dans veti reusi sa stapaniti dansul si miscarile dificile. Restul vine de la sine! Daca nu ar fi vorba de peste 9 ani de experienta in domeniu, poate ca nu am crede nici noi acest lucru!

Trebuie sa fiu insotit(a) de partener de dans?

Nu, nu trebuie sa aveti partener pentru lectiile de dans, dar daca aveti pe cineva drag Dvs, ar fi pacat sa il / o lasati acasa cand Dvs veniti sa va relaxati la cursul de dans.
Sunt binevenite la cursuri atat cuplurile, cat si persoanele fara partener. Schimbul de parteneri de dans pe durata lectiei este incurajat, insa nu este obligatoriu. Asadar, veti avea ocazia sa dansati cu un partener.

Cu ce haine trebuie sa vin imbracat(a)?

Nu este o tinuta obligatorie, insa este de preferat sa purtati haine cat mai lejere, care sa va permita sa efectuati si cateva miscari pentru o incalzire adecvata a muschilor, la inceput de lectie.

Ce incaltaminte trebuie sa port la orele de dans?

Achizitonarea de incaltaminte specifica dansului sportiv nu este obligatorie in primele luni de curs. Singura obligativitate se refera la faptul ca incaltamintea cu care veti dansa, nu trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care veniti de pe strada. Incaltamintea trebuie sa fie curata, pentru a mentine curatenia in sala de curs, precum si din motive sanitare. Aceasta incaltaminte trebuie sa fie confortabila, cu o talpa flexibila, si nu rigida, eventual si cu toc (pentru fete) pentru a va permite executarea figurilor de dans in maniera in care va sunt explicate si cerute.
Pentru pantofi speciali de dans, adresati-va instructorului grupei Dvs sau vizitati sectiunea Linkuri utile - Pantofi de dans.

Pot filma lectia de dans?

Filmatul lectiilor de dans nu este permis datorita faptului ca ii veti distrage pe ceilalti cursanti, pe instructor si procesul de predare.

Exista locuri de parcare in vecinatate?

Da, locurile de parcare se afla la o distanta de 100 m de intrarea in sala de repetitii si parcarea este gratuita.

Speram ca v-am raspuns la majoritatea intrebarilor ce le-ati fi putut avea in ceea ce priveste cursurile de dans pentru adulti. Daca nu gasiti raspunsul la una din intrebarile Dvs la aceasta sectiune, va rugam contactati-ne.

Pe prima pagina gasiti informatiile actualizate privind inscrierile din luna in curs, locurile disponibile, orele si grupele pt cursurile de incepatori adulti.

Date de contact: instructor Adriana Nastai
Telefon: 0723.885547 sau E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it