Linkuri utile

Prodacator pantofi de dans

Fedaratia Romana de dans sportiv

Dance Info

Magic Day

ABC Dance
ABC Dance... PDF Print E-mail

Intotdeauna ti-ai dorit sa inveti sa dansezi? De ce sa nu faci primii pasi cu ABC Dance, la fel cum ai invatat si ABCDarul?

Copil sau adult, novice in dans, doritor de miscare combinata cu distractie sau chiar cunoscator ale dansurilor sportive, in oricare dintre categorii v-ati regasi, atunci ati gasit locul ideal pentru a invata sa dansati!

Dansul este un mijloc amuzant de a face miscare, de a invata ceva nou si folositor si este practicabil indiferent de varsta.   Fiind o activitate fizica in primul rand dansul sportiv presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob – o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora). Exista beneficii aduse aparatului locomotor, dezvoltand postura si mobilitatea practicantilor acestui sport.

Si nu te gandi ca ai avea 2 picioare stangi... la ABC Dance putem rezolva acest aspect. Cel mai greu lucru va fi sa faci primul pas pe usa, ca sa vii la ABC Dance!

Cele 5 dansuri standard abordate la ABC Dance sunt: Valsul lent, Tango, Vals vienez, Quick step si Slow fox. Cunoscute pentru miscarile energice si ample de solduri , pentru latura senzuala, cele 5 dansurile latino-americane abordate la ABC Dance sunt foarte populare in zilele noastre, in toata lumea: Samba, Cha-cha, Rumba, Jive si Passo doble. Mai multe detalii: AICI.

ABC Dance
va propune si un modul de dans predat in limba engleza, adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Mai multe detalii: AICI.

Pentru viitorii miri
, oferim servicii personalizate de lectii de dans pentru ziua cea mare. In cadrul orelor de dans particulare, va putem realiza o coregrafie si indruma in alegerea melodiei de deschidere pentru valsul mirilor, cu garantia ca in ziua nuntii va veti impresiona invitatii. Mai multe detalii: AICI.